Hívjon minket!
+36309825195

Fólia, Fólialap, Csomagolópapír

Ebben a kategóriában található termékek mindegyike tökéletesen alkalmas élelmiszerek csomagolására. Húslapjainkat leginkább hentesüzletek keresik. Csomagoló papírjaink közt megtalálhatóak a fóliával borított húspapírok, különböző méretben, különböző kiszerelésben. Kalappapírt 20 kg-os kiszerelésben értékesítünk, cukrász papírt 10 kg-os csomagban talál nálunk. Alufóliákat és folpack fóliákat különböző hosszúságban kínálunk. Strechfóliánk alkalmas akár raklapok körbetekeréséhez is, így a rajta lévő áru nem szóródik szét szállítás közben.

A Csomagoló Papír széles körben használt és sokoldalú csomagolási anyag, amelyet különböző termékek és áruk csomagolására és védelmére használnak. Ez a papíranyag rendkívül népszerű az élelmiszeriparban, a kereskedelemben, az online áruházakban és más iparágakban egyaránt.

Főbb Jellemzők:

Kiváló Minőség: A csomagoló papír kiváló minőségű alapanyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű és vastagságú csomagoló papírok, hogy megfeleljenek különböző termékek és igények csomagolási szükségleteinek.

Egyszerű Használat: A csomagoló papír könnyen kezelhető és használható, és alkalmazkodik a különböző alakú és méretű tárgyakhoz.

Egyedi Nyomtatás: A papírt testre-szabhatják vállalati logóval, márkával vagy egyedi grafikákkal, ami elősegíti a márkázást és a marketinget.

Környezetbarát Alternatívák: Elérhetőek környezetbarát csomagoló papírok, amelyek újrahasznosított vagy fenntartható alapanyagokból készülnek.

Számos Felhasználás: Ideálisak termékek csomagolásához, ajándékozáshoz, postázáshoz, és egyéb csomagolási célokra.

Védő Rétegek: Néhány csomagoló papír fóliával, viaszbevonattal vagy egyéb védő rétegekkel rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a csomagolt tárgyakat a nedvességtől vagy szennyeződésektől.

A Csomagoló Papír sokféle alkalmazásra használható, és fontos szerepet játszik a termékek védelmében, a megjelenésben és a biztonságos szállításban. Az egyedi méretek és a testreszabási lehetőségek révén számos kereskedelmi és ipari környezetben használják.