Hívjon minket!
+36309825195

Alufólia 100 méter
Alufólia 100 méter
Nettó: 2 590,00 Ft/tekercs
Bruttó: 3 289,30 Ft/tekercs

Alufólia 100 méter

Alufóliánk több féle hosszúságban kapható. Kiváló választás lehet a háztartásban és az kiszolgáló egységekben is.
Használja grillezéshez vagy sütéshez, így az elkészítés során a húsok nem száradnak ki.
Használatával lerövidítheti a sütést. A tekercsről könnyen letekerhető.
Street food-osok elengedhetetlen kelléke, mert szállítás során nem hűl ki az étel.
Nem ragad és nem engedi át a különböző zsiradékokat.
A termék az Uniós előírásoknak megfelel, ezáltal biztonsággal csomagolhat vele élelmiszert.

szélesség: 30 cm
hosszúság: 100 méter
Raktáron
Nettó: 2 590,00 Ft/tekercs
Bruttó: 3 289,30 Ft/tekercs
Részletek

Az Alufólia egy rendkívül hasznos és sokoldalú csomagolási anyag, amelyet széles körben használnak háztartásokban, éttermekben, és kereskedelmi környezetekben egyaránt. Ez a vékony alumíniumfólia könnyű, higiénikus és hatékony megoldást nyújt az élelmiszerek és egyéb termékek csomagolására, tárolására és védelmére.

Főbb Jellemzők:

Frissesség Megőrzése: Az Alufólia lehetővé teszi az élelmiszerek frissen tartását, megakadályozva a levegővel való érintkezést és a romlást.

Tartós és Védő Réteg: Ez a fólia rendkívül tartós, és védő réteget képez a csomagolt tárgyak körül, védelmet nyújtva szennyeződések, fény, nedvesség és hő ellen.

Higiénikus: Az Alufólia higiénikus csomagolási megoldást kínál, amely megvédi az élelmiszereket a szennyeződésektől és a külső kontaminációtól.

Könnyű Használat: A fóliát könnyen kezelheti, vágni vagy csomagolni, és egyszerűen formálható a csomagolt tárgyakhoz.

Különböző Méretek és Vastagságok: Elérhetőek különböző méretű és vastagságú Alufólia tekercsek, hogy megfeleljenek különböző csomagolási igényeknek.

Élelmiszerbiztonság: Az Alufólia általában élelmiszeripari szabványoknak és előírásoknak megfelelő anyagból készül, biztosítva az élelmiszer biztonságot.

Sütés és Grillezés: Az Alufólia ideális sütéshez és grillezéshez is, mivel ellenáll a magas hőmérsékletnek és segíti az ételek egyenletes sütését.

Számos Felhasználás: Használható ételek csomagolásához, csomagolásra, sütésre, grillezésre, illetve az ételek melegen tartásához.

Az Alufólia széles körben használt eszköz a csomagolásban és az élelmiszeriparban. A könnyű kezelhetősége és kiváló védő tulajdonságai miatt az Alufólia sokféle célra alkalmas, és hozzájárul az élelmiszerek és termékek minőségének megőrzéséhez és védelméhez.

Adatok
Anyag:
Aluminium
EAN:
8594006160452
Karton:
12 tekercs
Cikkszám:
545060
Tömeg:
550 g/tekercs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!