Hívjon minket!
+36309825195

Folpack 30 méter
Folpack 30 méter
Nettó: 229,00 Ft/tekercs
Bruttó: 290,83 Ft/tekercs

Folpack 30 méter

Folpockunk más néven frissen tartó fólia ideális választás lehet a háztartásban kézi csomagolásra illetve az üzemekben, vendéglátóhelyeken is.
Könnyen kezelhető, rugalmas színtelen, jól tapad és mivel hermetikusan zár megtartja a bele csomagolt termék aromáját.
Csomagolhatunk bele halat, húsokat,sajtokat, gyümölcsöket, pékárút és számos más terméket.
A termék az Uniós előírásoknak megfelel, ezáltal biztonsággal csomagolhat vele élelmiszert.

szélesség: 30 cm
hosszúság: 30 méter
Raktáron
Nettó: 229,00 Ft/tekercs
Bruttó: 290,83 Ft/tekercs
Szin
átlátszó
Részletek

A Folpack egy népszerű és sokoldalú csomagolási anyag, amely számos háztartásban, éttermekben, kávézókban és kereskedelmi környezetekben használatos. Ez a csomagolási fólia kiváló minőségű műanyagból készül, és rendkívül hasznos a különféle élelmiszerek és termékek frissen tartásában, védelmében és tárolásában.

Főbb Jellemzők:

Frissesség Megőrzése: A Folpack lehetővé teszi az élelmiszerek frissen tartását, megakadályozva a levegővel való érintkezést és a romlást.

Tartós és Rugalmas: Ez a fólia rendkívül tartós és ellenáll az áttépésnek és a szakadásnak, miközben rugalmasan illeszkedik a csomagolt tárgyakhoz.

Higiénikus: A Folpack higiénikus csomagolási megoldást kínál, amely megvédi az élelmiszereket a szennyeződésektől és a külső kontaminációtól.

Könnyű Használat: A fóliát könnyen kezelheti, vágni vagy csomagolni, és egyszerűen tapad a felületekhez.

Különböző Méretek és Vastagságok: Elérhetőek különböző méretű és vastagságú Folpack tekercsek, hogy megfeleljenek különböző csomagolási igényeknek.

Élelmiszerbiztonság: A Folpack általában élelmiszeripari szabványoknak és előírásoknak megfelelő anyagból készül, biztosítva az élelmiszer biztonságot.

Számos Felhasználás: Ideális friss élelmiszerek (pl. hús, sajt, zöldségek), szendvicsek, édességek és egyéb termékek csomagolásához és védelméhez.

A Folpack gyakran használt eszköz a háztartásokban és az élelmiszeriparban az élelmiszerek és termékek frissen tartásához és csomagolásához. Ez a sokoldalú csomagolási anyag hozzájárul az élelmiszerek minőségének megőrzéséhez és az ételek higiénikus tárolásához.

Adatok
Anyag:
LDPE
EAN:
5997092300338
Karton:
50 tekercs
Cikkszám:
545068
Tömeg:
90 g/tekercs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!