Húscsomagoló papír – Professzionális megoldás friss húsok és felvágottak higiénikus csomagolására
A friss húsok, baromfi, halak és felvágottak csomagolása különös odafigyelést igényel. A húscsomagoló papír kifejezetten ezekhez a termékekhez lett kifejlesztve, biztosítva a higiénikus, esztétikus és biztonságos csomagolást a teljes élelmiszerláncban – a húsüzemtől a hentespultig, a delikáteszig vagy a házhoz szállításig.
A húscsomagoló papír egyik legfőbb előnye, hogy speciális zsírálló és nedvességzáró réteggel rendelkezik, melynek köszönhetően nem engedi át a húsnedvet vagy zsiradékot. Az ilyen bevonat – legyen szó PE (polietilén), paraffin vagy szilikonrétegről – segíti az áru frissen tartását, valamint megelőzi a szennyeződést a tárolás, szállítás vagy kiszolgálás során.
Tökéletesen alkalmas marhahús, sertéshús, csirkehús, kolbász, sonka, szalámi vagy haltermékek csomagolására. A kétoldalas húscsomagoló papír egyik oldala a termékkel érintkezik, míg a másik oldala tisztán tartja a kezeket és munkafelületet. Ezzel nemcsak az élelmiszerbiztonság nő, de a vásárlói elégedettség is javul.
Elérhető tekercses és íves kivitelben, többféle méretben, natúr fehér vagy akár nyomott dizájnnal is – például „Fresh Meat” vagy „Butcher Paper” felirattal. A nyomtatható változatok lehetőséget kínálnak arculatépítésre is, hiszen logózott, egyedi nyomattal a termékcsomagolás marketingeszközzé válhat.
A húscsomagoló papírok erősebb grammosítású papírból készülnek, így ellenállók és tartósak, még nedves környezetben is. Ezáltal ideális választás hentesüzletek, élelmiszerboltok, piaci árusok, húsfeldolgozók, szupermarketek és vendéglátóipari egységek számára.
A tudatos csomagolás részeként választhatók környezetbarát húscsomagoló papírok is, melyek biológiailag lebomló alapanyagból készülnek, és megfelelnek a modern környezetvédelmi elvárásoknak is.
Válasszon minőségi húscsomagoló papírt, hogy termékei higiénikusan, tisztán és esztétikusan kerüljenek a vásárlókhoz – ez a professzionális élelmiszercsomagolás alapja.