Hívjon minket!
+36309825195

Húscsomagoló papír 15 kg
Húscsomagoló papír 15 kg
Nettó: 770,00 Ft/kg
Bruttó: 977,90 Ft/kg

Húscsomagoló papír 15 kg

Speciális papír mely fóliával van kasírozva.
Különböző méretekben és mintával.
A fólia bélésnek köszönhetően termékeink nem engedik át a nedvességet illetve ennek köszönhetően a csontok sem szakítják ki.
Kiváló választás lehet henteseknek, boltoknak, grill csirkéseknek illetve különböző termékek csomagolására.
KÉRJE EGYEDI MINTÁVAL, CÉGE LOGÓJÁVAL.


szélesség: 40 cm
hosszúság: 60 cm
15 kg / csomag
Raktáron
Nettó: 770,00 Ft/kg
Bruttó: 977,90 Ft/kg
Részletek

A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír egy speciális csomagolási anyag, amely kifejezetten az élelmiszeripar számára készül. Ez a papír rendkívül tartós és hatékony megoldást nyújt a hús és hústermékek csomagolására és védelmére. A fóliával kasírozott réteg segít megőrizni az élelmiszerek frissességét és minőségét.

Főbb Jellemzők:

Kiváló Frissesség Megőrzés: A fóliával kasírozott réteg hermetikusan zárja le az élelmiszert, minimalizálva a levegővel való érintkezést, így hozzájárul az élelmiszerek frissen tartásához és a romlás minimalizálásához.

Tartós és Szakadásmentes: A húscsomagoló papír kiváló minőségű anyagból készül, ami ellenáll az áttépésnek és a szakadásnak, így hatékonyan védi a húst a külső hatásoktól.

Higiénikus Csomagolás: A papír higiénikus csomagolást nyújt, megakadályozva a szennyeződéseket és a külső kontaminációt.

Megfelel az Élelmiszerbiztonsági Szabványoknak: A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír olyan anyagokból készül, amelyek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági szabványoknak és engedélyeknek.

Hőtartás: A papír képes megtartani a hús optimális hőmérsékletét, amely fontos az élelmiszer minőségének megőrzése szempontjából.

Egyedi Nyomtatás: A papír testreszabható vállalati logóval, márkával vagy egyéb grafikákkal, ami elősegíti a márkázást és a marketinget.

Felhasználási Sokoldalúság: Ideális húsüzletek, hentesüzletek, éttermek és élelmiszeripari egységek számára a hús és hústermékek csomagolásához.

A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír fontos szerepet játszik az élelmiszeriparban a hús és hústermékek biztonságos és hatékony csomagolásában. Ezek a csomagolási anyagok hozzájárulnak az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez és az élelmiszerbiztonság fenntartásához.

Adatok
Anyag:
papír
Csomag:
15kg
Cikkszám:
544872
Tömeg:
1 kg
Min. rendelhető mennyiség:
15 kg
Választható mennyiségek:
15 kg, 30 kg, 45 kg, 60 kg, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!