Hívjon minket!
+36 30 982 5195

Húscsomagoló papír 5 kg
Húscsomagoló papír 5 kg
Nettó: 750,00 Ft
Bruttó: 952,50 Ft

Húscsomagoló papír 5 kg

Speciális papír mely fóliával van bélelve.
Különböző méretekben és mintával.
A nylon bélésnek köszönhetően termékeink nem engedik át a nedvességet illetve ennek köszönhetően a csontok sem szakítják ki.
Kiváló választás lehet henteseknek, boltoknak, grill csirkéseknek illetve különböző termékek csomagolására.

szélesség: 30 cm
hosszúság: 30 cm
5 kg / csomag
Házhozszállítás
Futárszolgálattal, vagy saját autóval akár díjmentesen.
Valós raktárkészlet
Mi nem csak webshop vagyunk. 1400 m2-es raktárunkban 500+ paletta állandó raktárkészlettel rendelkezünk.
24h
A rendelését akár a következő munkanapra kiszállítjuk
Megbízhatóság
Több, mint 17 év tapasztalat a csomagolóanyag gyártás és kereskedelem területén.
Raktáron
Adatok
Cikkszám
544868
Anyag
papír
Csomag
5kg
Tömeg
1 kg
Min. rendelhető mennyiség
5 kg
Választható mennyiségek
5 kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, ...
Nettó: 750,00 Ft
Bruttó: 952,50 Ft
Részletek

A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír egy speciális csomagolási anyag, amely kifejezetten az élelmiszeripar számára készül. Ez a papír rendkívül tartós és hatékony megoldást nyújt a hús és hústermékek csomagolására és védelmére. A fóliával kasírozott réteg segít megőrizni az élelmiszerek frissességét és minőségét.

Főbb Jellemzők:

Kiváló Frissesség Megőrzés: A fóliával kasírozott réteg hermetikusan zárja le az élelmiszert, minimalizálva a levegővel való érintkezést, így hozzájárul az élelmiszerek frissen tartásához és a romlás minimalizálásához.

Tartós és Szakadásmentes: A húscsomagoló papír kiváló minőségű anyagból készül, ami ellenáll az áttépésnek és a szakadásnak, így hatékonyan védi a húst a külső hatásoktól.

Higiénikus Csomagolás: A papír higiénikus csomagolást nyújt, megakadályozva a szennyeződéseket és a külső kontaminációt.

Megfelel az Élelmiszerbiztonsági Szabványoknak: A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír olyan anyagokból készül, amelyek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági szabványoknak és engedélyeknek.

Hőtartás: A papír képes megtartani a hús optimális hőmérsékletét, amely fontos az élelmiszer minőségének megőrzése szempontjából.

Egyedi Nyomtatás: A papír testreszabható vállalati logóval, márkával vagy egyéb grafikákkal, ami elősegíti a márkázást és a marketinget.

Felhasználási Sokoldalúság: Ideális húsüzletek, hentesüzletek, éttermek és élelmiszeripari egységek számára a hús és hústermékek csomagolásához.

A Fóliával Kasírozott Húscsomagoló Papír fontos szerepet játszik az élelmiszeriparban a hús és hústermékek biztonságos és hatékony csomagolásában. Ezek a csomagolási anyagok hozzájárulnak az élelmiszerek frissességének megőrzéséhez és az élelmiszerbiztonság fenntartásához.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!