Hívjon minket!
+36 30 982 5195

Stretch fólia  gépi (sztreccs fólia gépi)
Stretch fólia gépi (sztreccs fólia gépi)
Nettó: 669,00 Ft
Bruttó: 849,63 Ft
ÚJ

Stretch fólia gépi (sztreccs fólia gépi)

Raktáron
Adatok
Cikkszám
714473
Szin
átlátszó
Anyag
LLDPE
Tömeg
14 kg
Min. rendelhető mennyiség
13,4 kg
Választható mennyiségek
13,4 kg, 26,8 kg, 40,2 kg, 53,6 kg, ...
Nettó: 669,00 Ft
Bruttó: 849,63 Ft
Részletek

A Gépi Sztreccsfólia egy speciális tekercses csomagolási anyag, amelyet gépekkel és gépi csomagolóberendezésekkel használnak kereskedelmi és ipari környezetekben. Ez a fólia kiválóan alkalmas termékek biztonságos csomagolására, védelmére és szállítására, és hatékony megoldást nyújt a csomagolási feladatok automatizálására.

Főbb Jellemzők:

Rugalmas Csomagolás: A Gépi Sztreccsfólia rendkívül rugalmas, és képes megfelelni különböző méretű és alakú termékek csomagolási igényeinek.

Magas Feszítés: A fólia magas feszítési képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szorosan tapad és rögzíti a csomagolt tárgyakat, megakadályozva azok elmozdulását.

Hőre Szűrődő Változatok: Elérhetőek hőre szűrődő gépi sztreccsfóliák, amelyek hőkezeléssel aktiválódnak és még szorosabb rögzítést biztosítanak a csomagolt termékek számára.

Nagy Teljesítmény: A gépi sztreccsfólia alkalmas nagy teljesítményű csomagolási folyamatokhoz, amelyek során nagy mennyiségű terméket csomagolnak be.

Tárolás és Stabilitás: Segít a csomagok stabilizálásában és biztonságos szállításában, minimalizálva a termékek károsodásának lehetőségét.

Védelem: A fólia védi a termékeket a szennyeződésektől, nedvességtől és környezeti hatásoktól.

Környezetbarát Alternatívák: Környezetbarát gépi sztreccsfóliák is elérhetőek, amelyek újrahasznosított vagy fenntartható alapanyagokból készülnek.

A Gépi Sztreccsfólia az ipari és kereskedelmi csomagolásban széles körben használt csomagolási anyag. A gépi használat lehetővé teszi a hatékony és megbízható csomagolási folyamatokat, és hozzájárul a termékek biztonságos szállításához és tárolásához.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!