Hívjon minket!
+36309825195

Stretch fólia  gépi (sztreccs fólia gépi)
Stretch fólia gépi (sztreccs fólia gépi)
Nettó: 669,00 Ft/kg
Bruttó: 849,63 Ft/kg

Stretch fólia gépi (sztreccs fólia gépi)

Raktáron
Nettó: 669,00 Ft/kg
Bruttó: 849,63 Ft/kg
Szin
átlátszó
Részletek

A Gépi Sztreccsfólia egy speciális tekercses csomagolási anyag, amelyet gépekkel és gépi csomagolóberendezésekkel használnak kereskedelmi és ipari környezetekben. Ez a fólia kiválóan alkalmas termékek biztonságos csomagolására, védelmére és szállítására, és hatékony megoldást nyújt a csomagolási feladatok automatizálására.

Főbb Jellemzők:

Rugalmas Csomagolás: A Gépi Sztreccsfólia rendkívül rugalmas, és képes megfelelni különböző méretű és alakú termékek csomagolási igényeinek.

Magas Feszítés: A fólia magas feszítési képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szorosan tapad és rögzíti a csomagolt tárgyakat, megakadályozva azok elmozdulását.

Hőre Szűrődő Változatok: Elérhetőek hőre szűrődő gépi sztreccsfóliák, amelyek hőkezeléssel aktiválódnak és még szorosabb rögzítést biztosítanak a csomagolt termékek számára.

Nagy Teljesítmény: A gépi sztreccsfólia alkalmas nagy teljesítményű csomagolási folyamatokhoz, amelyek során nagy mennyiségű terméket csomagolnak be.

Tárolás és Stabilitás: Segít a csomagok stabilizálásában és biztonságos szállításában, minimalizálva a termékek károsodásának lehetőségét.

Védelem: A fólia védi a termékeket a szennyeződésektől, nedvességtől és környezeti hatásoktól.

Környezetbarát Alternatívák: Környezetbarát gépi sztreccsfóliák is elérhetőek, amelyek újrahasznosított vagy fenntartható alapanyagokból készülnek.

A Gépi Sztreccsfólia az ipari és kereskedelmi csomagolásban széles körben használt csomagolási anyag. A gépi használat lehetővé teszi a hatékony és megbízható csomagolási folyamatokat, és hozzájárul a termékek biztonságos szállításához és tárolásához.

Adatok
Anyag:
LLDPE
Cikkszám:
714473
Tömeg:
14 kg
Min. rendelhető mennyiség:
13,4 kg
Választható mennyiségek:
13,4 kg, 26,8 kg, 40,2 kg, 53,6 kg, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!