Hívjon minket!
+36309825195

Szemeteszsák

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

15termék 115
37
Nincs raktáron
Szin:
fekete
Anyag:
LDPE
Csomag:
100 db
Nettó: 25,00 Ft/db
Bruttó: 31,75 Ft/db
Nettó: 40,00 Ft/db
Bruttó: 50,80 Ft/db
 

Az Újrahasznosított Polietilénből Készült Szemeteszsákok környezetbarát és praktikus megoldást nyújtanak a szemetesek kezelésére és a hulladék gyűjtésére. Ezek a szemeteszsákok olyan anyagból készülnek, amely az újrahasznosított polietilénből származik, ami segíti a hulladék csökkentését és a fenntartható életmódot.

Főbb Jellemzők:

Környezetbarát: Az újrahasznosított polietilénből készült szemeteszsákok fenntartható alternatívát kínálnak a hagyományos műanyagzsákokhoz képest, csökkentve a hulladék mennyiségét.

Kiváló Minőség: Az anyag ellenálló és tartós, ami biztosítja a szemeteszsák megbízhatóságát és szivárgásmentességét.

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű és térfogatú szemeteszsákok, hogy megfeleljenek különböző hulladékgyűjtési igényeknek.

Egyedi Nyomtatás: A szemeteszsákok testre szabhatóak vállalati logóval vagy egyéb grafikákkal, ami lehetőséget nyújt a márkázásra és a céges azonosításra.

Felhasználási Sokoldalúság: Ideálisak otthonokban, irodákban, éttermekben, kávézókban, kórházakban és egyéb közösségi helyeken a hulladék kényelmes és tiszta gyűjtésére.

Kényelmes Használat: A szemeteszsákok könnyen és gyorsan kinyithatók, és a csomagolásuk könnyen kezelhető.

Az Újrahasznosított Polietilénből Készült Szemeteszsákok segítenek az embereknek és vállalkozásoknak csökkenteni a környezeti terhelést, miközben hatékony és higiénikus módon kezelik a hulladékot. Ezek a szemeteszsákok segítenek a környezet védelmében és a fenntartható életmód elérésében.