Hívjon minket!
+36 30 982 5195

Szűrés
Szin
Termék státusza

Rollos tasak

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

8termék18

A Polietilénből Készült Tasakok praktikus és higiénikus csomagolási megoldást kínálnak a péksütemények, pékáruk, kenyerek, zöldségek és gyümölcsök számára. Ezek a tasakok speciálisan tervezve vannak az élelmiszerek frissen tartására és védelmére, és ideálisak pékségek, kávézók, élelmiszer és zöldség gyümölcs üzletek számára.

Főbb Jellemzők:

Élelmiszerbiztonság: A tasakok FDA jóváhagyott polietilénből készülnek, amely biztosítja az élelmiszerek biztonságos tárolását és szállítását.

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű tasakok, hogy megfeleljenek különböző termékek csomagolási igényeinek.

Frissesség Megőrzése: A tasakok segítenek megőrizni a péksütemények frissességét, védi azokat a környezeti hatásoktól és megakadályozza a kiszáradást.

Higiénia: A tasakok higiénikus csomagolási megoldást kínálnak, amely megakadályozza a szennyeződéseket és a külső kontaminációt.

Egyedi Nyomtatás: A tasakok testreszabhatók a vállalati logóval, márkával vagy egyedi grafikákkal, ami elősegíti a márkázást és a marketinget.

Felhasználási Sokoldalúság: Ideálisak pékségek, cukrászdák és kávézók számára péksütemények, pékáruk, sütemények zöldségek és gyümölcsök csomagolására.

A Polietilénből Készült Tasakok kényelmes és megbízható megoldást kínálnak az élelmiszeriparban a péksütemények és pékáruk csomagolására és szállítására. Ezek a tasakok segítik megőrizni a termékek minőségét és ízét, miközben hozzájárulnak a higiénia és az élelmiszerbiztonság fenntartásához.