Hívjon minket!
+36309825195

Műanyag Kávéspohár Barna-Fehér 1,5dl
Műanyag Kávéspohár Barna-Fehér 1,5dl
Nettó: 10,44 Ft/db
Bruttó: 13,26 Ft/db

Műanyag Kávéspohár Barna-Fehér 1,5dl

1,5 dl
Hagyományos műanyag poharak széles méretválasztékban, kedvező áron, barna-fehér kivitelben, több féle űrmértékben kapható. Kompatibilis az ital automatákban használt poharakkal
Poharaink széles körben használhatóak, hideg illetve meleg kávékhoz vagy italokhoz. Használható a háztartásban, rendezvényeken, éttermekben, büfékben. Eldobható, de a szabványoknak megfelelő anyagból.
Raktárunk köszönhetően melyben állandó raktárkészlettel rendelkezünk, gyors és pontos szállítást tudunk vállalni a legkedvezőbb áron.
100 db / csomag
3000 db / karton
Raktáron
Nettó: 10,44 Ft/db
Bruttó: 13,26 Ft/db
Szin
barna-fehér
Részletek

Az Eldobható Műanyag Poharak univerzálisan használt és kényelmes csomagolási megoldást kínálnak az italok számára. Ezek a poharak kiválóan alkalmasak rendezvényekre, ünnepségekre, vendéglátásra és olyan helyzetekre, amikor a könnyű és higiénikus italok felszolgálása fontos.

Főbb Jellemzők:

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű eldobható műanyag poharak, hogy megfeleljenek a különböző italok adagolásának és az ügyfelek igényeinek.

Kényelem: A poharak könnyűek és könnyen kezelhetők, így kényelmesek az italok felszolgálásához és fogyasztásához.

Tartósság: Az eldobható műanyag poharak ellenállnak a törésnek és az ütésnek, ami biztonságos italfogyasztást tesz lehetővé.

Környezetbarát Opciók: Elérhetőek környezetbarát alternatívák, amelyek újrahasznosított anyagokból vagy biológiailag lebomló műanyagból készülnek, és elősegítik a fenntarthatóságot.

Az Eldobható Műanyag Poharak sokoldalúan felhasználhatók és ideálisak olyan eseményekhez, ahol a kényelem, a higiénia és a könnyű felszolgálás kulcsfontosságú. Emellett kínálnak lehetőséget a vállalatoknak a márkaismertség növelésére és az italok vonzó megjelenítésére.

Adatok
Anyag:
PS
EAN:
4011678005491
Karton:
3000db
Csomag:
100db
Cikkszám:
420920
Tömeg:
3,5 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
100 db
Választható mennyiségek:
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!