Hívjon minket!
+36309825195

Műanyag eldobható pohár

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

14termék 114
1 dl Mennyiségi kedvezmény% Műanyag pohár 1dl fehér
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
PP
Csomag:
100db
Nettó: 3,60 Ft/db
Bruttó: 4,57 Ft/db
2 dl Mennyiségi kedezmény% Műanyag pohár 2dl fehér
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
PP
Csomag:
100 db
Nettó: 4,70 Ft/db
Bruttó: 5,97 Ft/db
3 dl Mennyiségi kedezmény% Műanyag pohár 3dl fehér
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
PP
Csomag:
50 db
Nettó: 7,90 Ft/db
Bruttó: 10,03 Ft/db

Az eldobható műanyag pohár egy olyan termék, amelyet egyszeri használatra terveztek, és amelyet általában víz, üdítő, kávé vagy tea felszolgálására használnak. Az eldobható műanyag pohár előnyei közé tartozik, hogy könnyű, olcsó, higiénikus és környezetbarát. Az eldobható műanyag pohár hátrányai közé tartozik, hogy nem túl tartós, nem újrahasznosítható és nem biológiailag lebomló.

Az eldobható műanyag pohár általában polisztirolból (PS), polipropilénből (PP) vagy polietilénből (PE) készül. Ezek a műanyagok alacsony sűrűségűek, így a pohár könnyű és rugalmas. A műanyag poharak színezhetők és nyomtathatók, így a gyártók különböző mintákat és logókat alkalmazhatnak rájuk. A műanyag poharak formázhatók is, így a gyártók különböző méretű és alakú poharakat készíthetnek.

Az eldobható műanyag pohár használata egyszerű és kényelmes. Csak ki kell venni a csomagolásból, beletölteni az italt, meginni, majd eldobni. Az eldobható műanyag pohár nem igényel mosogatást vagy tárolást, így időt és energiát takarít meg. Az eldobható műanyag pohár higiénikus is, mert nem kell aggódni a baktériumok vagy a vírusok terjedése miatt.

Az eldobható műanyag pohár környezetbarát is, ha megfelelően kezelik. A műanyag poharakat szelektíven kell gyűjteni és elkülöníteni a többi hulladéktól. A műanyag poharakat újrahasznosítani vagy energetikailag hasznosítani lehet. Az újrahasznosítás során a műanyag poharakat felolvasztják és új termékekké alakítják át. Az energetikai hasznosítás során a műanyag poharakat elégetik és hőenergiává alakítják át.

Az eldobható műanyag pohár egy praktikus és modern termék, amely megkönnyíti az életünket. Ha te is szeretnél egy eldobható műanyag poharat vásárolni, akkor látogass el a weboldalunkra, ahol megtalálod a legjobb ajánlatokat és a legnagyobb választékot.

:https://www.gebi.hu/muanyag-pohar