Hívjon minket!
+36309825195

Műanyag Pohár 3dl víztiszta
Műanyag Pohár 3dl víztiszta
Nettó: 7,90 Ft/db
Bruttó: 10,03 Ft/db

Műanyag Pohár 3dl víztiszta

Mennyiségi kedvezmény%
3 dl
Hagyományos műanyag poharak széles méretválasztékban, kedvező áron, fehér és víztiszta kivitelben, több féle űrmértékben kapható.
Poharaink széles körben használhatóak, hideg illetve meleg (kivéve forró) italokhoz, alkoholos vagy alkoholmentes italokhoz. Használható a háztartásban, rendezvényeken, éttermekben, büfékben. Eldobható, de a szabványoknak megfelelő anyagból.
Raktárunk köszönhetően melyben állandó raktárkészlettel rendelkezünk, gyors és pontos szállítást tudunk vállalni a legkedvezőbb áron.
40 db / csomag
2000 db / karton
Raktáron
Nettó: 7,90 Ft/db
Bruttó: 10,03 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
2 000+  db
-0,30 Ft
7,60 Ft
6 000+  db
-0,60 Ft
7,30 Ft
Szin
átlátszó
Részletek

A 3 dl-es eldobható műanyag pohár egy nagyobb űrtartalmú italpohár, amelyet gyakran használnak rendezvényeken, ünnepeken, éttermekben és gyorséttermekben. Ezek a poharak kiválóan alkalmasak italok, például üdítők, gyümölcslé, jeges tea, koktélok vagy akár víz szervírozására.

Főbb Jellemzők:

Űrtartalom: A 3 dl-es eldobható műanyag poharak nagy űrtartalommal rendelkeznek, ami lehetővé teszi nagyobb mennyiségű ital szervírozását.

Kényelem és Egyszerűség: A poharak rendkívül könnyűek és egyszerűek használni, és nem igényelnek külön tisztítást vagy mosogatást.

Műanyag Anyag: Általában magas minőségű műanyagból készülnek, amely tartós és könnyű anyag.

Különböző Méretek: Elérhetőek különböző méretű eldobható műanyag poharak, hogy kielégítsék az italok mennyiségének és a felhasználók igényeinek megfelelően.

Higiénia: Az eldobható poharak higiénikus megoldást nyújtanak, mivel minden egyes használat után újat használnak.

Stabilitás: Az aljuk általában szilárdan rögzített, így stabilan állnak a felületen.

Környezetbarát Alternatívák: Ma már elérhetőek olyan környezetbarát eldobható poharak is, amelyek újrahasznosított vagy fenntartható anyagokból készülnek, és környezetbarátabbak.

Széles Felhasználás: Ideálisak különféle rendezvényekhez, büfékhoz, éttermekhez és gyorséttermekhez.

A 3 dl-es eldobható műanyag poharak kényelmes és higiénikus megoldást nyújtanak nagyobb italmennyiség szervírozásához és fogyasztásához. Kiváló választás különböző rendezvényeken és éttermi környezetekben, ahol gyors és praktikus megoldásra van szükség az italok kiszolgálásához.

Adatok
Anyag:
PP
Karton:
2000db
Csomag:
50db
Cikkszám:
545807
Tömeg:
4,2 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
50 db
Választható mennyiségek:
50 db, 100 db, 150 db, 200 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!