Hívjon minket!
+36309825195

Papír pohár

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

6termék 16
1 dl Környezetbarát Papír pohár 1 dl
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
50db
Nettó: 10,90 Ft/db
Bruttó: 13,84 Ft/db
1,8 dl Környezetbarát Papír pohár 1,8 dl
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
papír
Csomag:
100db
Nettó: 13,40 Ft/db
Bruttó: 17,02 Ft/db
2 dl Környezetbarát Papír pohár 2 dl
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
50db
Nettó: 17,60 Ft/db
Bruttó: 22,35 Ft/db
3 dl Környezetbarát Papír pohár 3 dl
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
50db
Nettó: 21,40 Ft/db
Bruttó: 27,18 Ft/db

A Papírból Készült Poharak kiváló minőségű, környezetbarát és praktikus italpoharak, amelyek ideálisak rendezvényekhez, kávézókhoz, büfékhez, éttermekhez és otthoni használatra egyaránt. Ezek a poharak olyan alapvető csomagolási megoldások, amelyek széles körben használtak az italok kényelmes és higiénikus felszolgálásához.

Főbb Jellemzők:

Környezetbarát: A papírból készült poharak kiválóan illeszkednek a fenntarthatóság iránti elkötelezettséghez, mivel biológiailag lebomlanak és újrahasznosíthatók.

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű poharak, hogy megfeleljenek különböző italokhoz és mennyiségekhez, legyen szó kávézói kávékról, hideg italokról vagy forró csokoládéról.

Kényelem: A poharak könnyűek és könnyen kezelhetők, így ideálisak az italok felszolgálásához és fogyasztásához.

Hőszigetelés: Néhány papírpohár hőszigetelő réteggel rendelkezik, ami segíti az italok hőmérsékletének megőrzését.

Egyedi Nyomtatás: A poharak könnyen testreszabhatók a vállalati logóval, márkával vagy egyedi grafikákkal, ami elősegíti a márkázást és a marketinget.

Tartósság: A poharak erős papírból készülnek, amely ellenáll a nedvességnek és az italok okozta átázásnak.

Zárható Száj: A poharak rendszerint zárható szájjal rendelkeznek, ami megakadályozza az italok kifolyását és a hőveszteséget.

A Papírból Készült Poharak kényelmes és környezetbarát alternatívát kínálnak a műanyag poharakhoz képest, miközben lehetővé teszik az italok kényelmes és higiénikus felszolgálását. Sokoldalúak és ideálisak különféle italokhoz és alkalmakhoz, és segítenek a vállalatoknak vagy egyéneknek a fenntarthatóság előmozdításában.