Hívjon minket!
+36309825195

Műanyag pohár 2dl fehér
Műanyag pohár 2dl fehér
Nettó: 4,70 Ft/db
Bruttó: 5,97 Ft/db

Műanyag pohár 2dl fehér

Mennyiségi kedezmény%
2 dl
Hagyományos műanyag poharak széles méretválasztékban, kedvező áron, fehér és víztiszta kivitelben, több féle űrmértékben kapható.
Poharaink széles körben használhatóak, hideg illetve meleg (kivéve forró) italokhoz, alkoholos vagy alkoholmentes italokhoz. Használható a háztartásban, rendezvényeken, éttermekben, büfékben. Eldobható, de a szabványoknak megfelelő anyagból.
Raktárunk köszönhetően melyben állandó raktárkészlettel rendelkezünk, gyors és pontos szállítást tudunk vállalni a legkedvezőbb áron.
100 db / csomag
3000 db / karton
Raktáron
Nettó: 4,70 Ft/db
Bruttó: 5,97 Ft/db
Mennyiségi kedvezmény:
3 000+  db
-0,20 Ft
4,50 Ft
9 000+  db
-0,50 Ft
4,20 Ft
Szin
fehér
Részletek
A 2 dl-es eldobható műanyag pohár egy praktikus és kényelmes italpohár, amelyet széles körben használnak különféle környezetekben, például rendezvényeken, kávézókban, gyorséttermekben, vagy akár otthoni használatra. Ezek a poharak ideálisak italok, például üdítők, kávék, jeges teák és víz szervírozásához.

Főbb Jellemzők:

Kényelem és Egyszerűség: A 2 dl-es eldobható műanyag poharak rendkívül könnyűek és egyszerűek használni, és nem igényelnek külön tisztítást vagy mosogatást.

Műanyag Anyag: Általában magas minőségű műanyagból készülnek, amely tartós és könnyű anyag.

Különböző Méretek: Elérhetőek különböző méretű eldobható műanyag poharak, hogy kielégítsék az italok mennyiségének és a felhasználók igényeinek megfelelően.

Higiénia: Az eldobható poharak higiénikus megoldást nyújtanak, mivel minden egyes használat után újat használnak.

Stabilitás: Az aljuk általában szilárdan rögzített, így stabilan állnak a felületen.

Környezetbarát Alternatívák: Ma már elérhetőek olyan környezetbarát eldobható poharak is, amelyek újrahasznosított vagy fenntartható anyagokból készülnek, és környezetbarátabbak.

Széles Felhasználás: Ideálisak számos helyzetben, a gyorséttermektől kezdve a piknikekig és a különböző rendezvényekig.

A 2 dl-es eldobható műanyag poharak széles körben használtak a könnyű és higiénikus italfogyasztás elősegítésére. Egyszerűségük és praktikumuk miatt számos környezetben kedvelt megoldás, és kényelmes választás az italok szervírozásához és fogyasztásához.
Adatok
Anyag:
PP
Karton:
3000 db
Csomag:
100 db
Cikkszám:
988215
Tömeg:
2,3 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
100 db
Választható mennyiségek:
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek