Hívjon minket!
+36309825195

Habdoboz Hp 2
Habdoboz Hp 2
Nettó: 22,50 Ft/db
Bruttó: 28,58 Ft/db

Habdoboz Hp 2

Habdobozaink ideális választás lehet otthon illetve házhoz szállítás esetén is.
Anyaga megfelel a hatályos szabályoknak, ezáltal nem számít veszélyes hulladéknak.
Tökéletes hőtartó képességének köszönhetően a benne szállított étel meleg marad.
Használható hideg vagy meleg főételeknél illetve desszert szállításához is..

Ideális és költséghatékony választás.

Méret: 17 cm x 14 cm
Raktáron
Nettó: 22,50 Ft/db
Bruttó: 28,58 Ft/db
Szin
fehér
Részletek
A HP2 habdoboz előnyei, tulajdonságai

A habdoboz extrudált polisztirolból (XPS) készül, amely a közhiedelemmel ellentétben NEM LETT BETILTVA. Nem számít veszélyes hulladéknak, és nincs egészségre ártalmas hatása. Viszont nagyon jól tartja a meleget, olcsó és könnyű. Ha ebbe a dobozba szállítja az ételt, akkor még meleg marad mire a vevő megkapja. Amennyiben a későbbi fogyasztás miatt mégis igény lenne melegítésre akkor ezt egész nyugodtan megteheti, mivel a HP2 habdoboz, használható a mikrohullámú sütőbe is.

A HP2 óriás hamburgeres de HABDOBOZ kínálatunkban megtalálható többféle méretű és kialakítású doboz. A doboz használata egyszerű miután belehelyezte az ételt egyszerűen csak hajtsa le a tetejét és a tetőn lévő nyelv segítségével lezárhatja azt.

Nem mellesleg a habdobozok előnye, hogy felhasználás előtt nagyon jól egymásba csúsznak, így kis helyet foglalnak a tárolás ideje alatt. A minimális rendelési mennyiség 125 darab. A kosárba helyezés előtt a + és - jellel tudja a mennyiséget változtatni, a változtatás száz-húszonötösével lehetséges. Egy csomagban 125 db HP2 habdoboz, egy kartonban pedig 500 darab található. Rendelje meg akár többféle méretben vagy kivitelben is.

Ilyen néven ismerheti még: Óriás hamburgeres habdoboz, hungarocell doboz, műanyag elviteles doboz tetővel, eldobható műanyag doboz tetővel, eldobható ételes doboz, műanyag ételes doboz, ételszállító doboz, műanyag ételdoboz, eldobható műanyag ételtároló doboz, fedeles elviteles doboz, egyszer használatos műanyag doboz, ételcsomagoló doboz
Adatok
Anyag:
XPS
Karton:
500 db
Csomag:
125db
Cikkszám:
544152
Tömeg:
7,5 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
125 db
Választható mennyiségek:
125 db, 250 db, 375 db, 500 db, ...
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!