Hívjon minket!
+36309825195

Pizza doboz

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

3termék 13
22
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
50 db
Nettó: 140,00 Ft/db
Bruttó: 177,80 Ft/db
Nettó: 180,00 Ft/db
Bruttó: 228,60 Ft/db
 

A Pizza Dobozok a pizza szállításának és tárolásának elengedhetetlen eszközei. Ezek a dobozok rendkívül hasznosak a pizzériák, éttermek és ételkiszállítással foglalkozó vállalkozások számára. A megfelelő pizza dobozok segítenek megőrizni a frissességet és a minőséget az étel szállítása során, miközben védik azt a külső hatásoktól.

Főbb Jellemzők:

Méretválaszték: Elérhetőek különböző méretű pizza dobozok, hogy megfeleljenek a különböző méretű pizzák igényeinek. A kis egyik szeletes dobozoktól a nagy teljes pizzadobozokig terjed a választék.

Tartósság: A pizza dobozok strapabíró anyagból készülnek, amely ellenáll a hőnek, nedvességnek és mechanikai behatásoknak. Ez biztosítja, hogy a pizza sértetlen maradjon a szállítás során.

Hőmérséklet-szabályozás: Néhány pizza doboz hőszigetelő réteggel rendelkezik, amely segíti megőrizni az étel hőmérsékletét. Ez különösen fontos a friss és forró pizzák szállítása esetén.

Zárható Tető: A dobozok általában zárható tetővel rendelkeznek, ami megakadályozza az étel kifolyását és a hőveszteséget. Ezenkívül a zárható tető könnyen kezelhető és higiénikus.

Egyedi Nyomtatás: A pizza dobozok könnyen testreszabhatók a vállalati logóval, névvel vagy kreatív grafikákkal, amely elősegíti a márkázást és a visszatérő ügyfelek felismerhetőségét.

Környezetbarát Opciók: Elérhetőek környezetbarát pizza dobozok is, amelyek újrahasznosított vagy biológiailag lebomló anyagokból készülnek, elősegítve a fenntarthatóságot.

A Pizza Dobozok elengedhetetlenek a pizza szállításához és tárolásához, és kiválóan szolgálják az ételminőség megőrzését. Emellett lehetőséget kínálnak a vállalkozásoknak a márkaismertség növelésére és az étel szállítási élményének javítására.