Hívjon minket!
+36309825195

Öntetes, savanyúságos doboz

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

15termék 115

A Műanyagból Készült Öntetes és Savanyúságos Dobozok modern és praktikus csomagolási megoldást kínálnak az élelmiszeripar és vendéglátóipar számára. Ezek a dobozok kiváló minőségű műanyagból készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyeket éttermek, salátabárok, vendéglátóipari vállalkozások és háztartások használnak.

Főbb Jellemzők:

Tartósság: A műanyagból készült dobozok ellenállnak a nedvességnek, savaknak és egyéb káros hatásoknak, így biztosítva, hogy az öntetek és savanyúságok friss és ízletes maradjanak.

Könnyűsúly: Ezek a dobozok könnyűek és hordozhatók, ideálisak az elvitelre vagy kiszállításra.

Élelmiszerbiztonság: A műanyagból készült anyagok élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelnek, és nem reagálnak az ételekkel, így nem változtatják meg az ízüket vagy minőségüket.

Különféle Méretek: Elérhetőek különböző méretű öntetes és savanyúságos dobozok, hogy megfeleljenek a különböző adagok és mennyiségek igényeinek.

Tárolhatóság: A dobozok könnyen tárolhatók a hűtőszekrényben vagy kamrában, így az élelmiszerek hosszabb ideig frissek maradnak.

Zárható Tető: A dobozok rendelkeznek zárható tetővel, amely megakadályozza az öntetek és savanyúságok kifolyását, és megőrzi azok frissességét.

A Műanyagból Készült Öntetes és Savanyúságos Dobozok kiváló választást jelentenek az öntetek és savanyúságok tárolásához és szállításához. Ideálisak vendéglátóipari szolgáltatók, éttermek és otthoni használatra is. A könnyű tisztíthatóság és a tartósság révén hosszú távú megoldást nyújtanak az élelmiszerek tárolására és szállítására.