Hívjon minket!
+36309825195

Papír doboz

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

22termék
59
Akció Leveses doboz barna 500 ml
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
25db
Nettó: 15,00 Ft/db
Bruttó: 19,05 Ft/db
Nettó: 36,50 Ft/db
Bruttó: 46,36 Ft/db
 
70
Akció Leveses doboz barna 600 ml
Raktáron
Szin:
barna
Anyag:
papír
Csomag:
25db
Nettó: 15,00 Ft/db
Bruttó: 19,05 Ft/db
Nettó: 50,00 Ft/db
Bruttó: 63,50 Ft/db
 
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
papír
Csomag:
20db
Nettó: 289,00 Ft/db
Bruttó: 367,03 Ft/db
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
papír
Csomag:
20db
Nettó: 380,00 Ft/db
Bruttó: 482,60 Ft/db
Raktáron
Szin:
fehér
Anyag:
papír
Csomag:
20db
Nettó: 360,00 Ft/db
Bruttó: 457,20 Ft/db
 

A Papírból Készült Elviteles Dobozok klasszikus és környezetbarát csomagolási megoldást kínálnak számos különböző termékhez. Ezek a dobozok magas minőségű papírból készülnek, és széles körű alkalmazásokhoz ideálisak, beleértve éttermek, kávézók, pékségek, vendéglátóipari vállalkozások és kiskereskedők számára is.

Főbb Jellemzők:

Környezetbarát: A papírból készült dobozok megújuló forrásból származnak és biológiailag lebomlanak, ami segíti a környezetvédelmi erőfeszítéseket és minimalizálja a környezeti lábnyomot.

Egyedi Kialakítás: Elérhetőek különböző méretű és formájú dobozok, így testre szabhatók a különböző termékek csomagolásához, például szendvicsek, péksütemények, saláták és még sok más.

Tartósság: A papírból készült dobozok erős és strapabíró anyagból készülnek, ami megvédi a tartalmat a külső hatásoktól, például nedvességtől és mechanikai behatásoktól.

Kreatív Nyomtatás: A dobozok könnyen testreszabhatók a vállalati logóval, márkával vagy kreatív grafikákkal, ami elősegíti a márkád felismerhetőségét és népszerűsítését.

Élelmiszerbiztonság: A papírból készült dobozok élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelnek, így ideálisak az élelmiszertermékek csomagolásához.

Hőszigetelés: Bizonyos típusú papírdobozok hőszigetelő réteggel rendelkeznek, amely segíti az ételek hőmérsékletének megőrzését és az étel frissességét.

A Papírból Készült Elviteles Dobozok gazdagítják az élelmiszeripar és a vendéglátás világát a környezetbarát és sokoldalú csomagolási megoldásukkal. Ideálisak az étel elviteléhez, kiszállításához és tárolásához, miközben elősegítik a fenntartható vállalkozást és a zöld üzleti gyakorlatokat.