Hívjon minket!
+36309825195

Habdoboz Hp 6
Habdoboz Hp 6
Nettó: 20,50 Ft/db
Bruttó: 26,04 Ft/db

Habdoboz Hp 6

A HP6 habdoboz vagy más néven hamburgeres doboz. Habdobozaink ideális választás lehet otthon illetve házhoz szállítás esetén is.
Anyaga megfelel a hatályos szabályoknak, ezáltal nem számít veszélyes hulladéknak.
Tökéletes hőtartó képességének köszönhetően a benne szállított étel meleg marad. Használható hideg vagy meleg főételeknél illetve desszert szállításához is..

Ideális és költséghatékony választás.

Méret: 14 cm x 14 cm
Raktáron
Nettó: 20,50 Ft/db
Bruttó: 26,04 Ft/db
Szin
fehér
Részletek
A HP6 habdoboz előnyei, tulajdonságai

A habdoboz extrudált polisztirolból (XPS) készül, amely a közhiedelemmel ellentétben NEM LETT BETILTVA. Nem számít veszélyes hulladéknak, és nincs egészségre ártalmas hatása. Viszont nagyon jól tartja a meleget, olcsó és könnyű. Ha ebbe a dobozba szállítja az ételt, akkor még meleg marad mire a vevő megkapja. Amennyiben a későbbi fogyasztás miatt mégis igény lenne melegítésre akkor ezt egész nyugodtan megteheti, mivel a HP6 habdoboz, használható a mikrohullámú sütőbe is.

A HP6 hamburgeres de HABDOBOZ kínálatunkban megtalálható többféle méretű és kialakítású doboz. A doboz használata egyszerű miután belehelyezte az ételt egyszerűen csak hajtsa le a tetejét és a tetőn lévő nyelv segítségével lezárhatja azt.

Nem mellesleg a habdobozok előnye, hogy felhasználás előtt nagyon jól egymásba csúsznak, így kis helyet foglalnak a tárolás ideje alatt. A minimális rendelési mennyiség 150 darab. A kosárba helyezés előtt a + és - jellel tudja a mennyiséget változtatni, a változtatás százötvenesével lehetséges. Egy csomagban 150 db HP6 habdoboz, egy kartonban pedig 600 darab található. Rendelje meg akár többféle méretben vagy kivitelben is.

Ilyen néven ismerheti még: Hamburgeres habdoboz, hungarocell doboz, műanyag elviteles doboz tetővel, eldobható műanyag doboz tetővel, eldobható ételes doboz, műanyag ételes doboz, ételszállító doboz, műanyag ételdoboz, eldobható műanyag ételtároló doboz, fedeles elviteles doboz, egyszer használatos műanyag doboz, ételcsomagoló doboz
Adatok
Anyag:
XPS
EAN:
5900047148138
Karton:
600 db
Csomag:
150
Cikkszám:
545990
Tömeg:
6 g/db
Min. rendelhető mennyiség:
170 db
Választható mennyiségek:
170 db, 340 db, 510 db, 680 db, ...
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!