Hívjon minket!
+36309825195

Salátás, desszertes doboz

Igazán olcsó csomagolóanyagot keres, egy megbízható gyártótól, aki állandó raktárkészlettel rendelkezik, de akár egyedi igényeket is kielégít? Akkor a legjobb helyen jár, több mint 17 éves szakmai tapasztalatunkkal, 500+ paletta állandó raktárkészletünkkel, 4 saját teherautónkkal vagy futárszolgálat segítségével állunk kedves partnereink rendelkezésére.

21termék
Raktáron
Szin:
átlátszó
Anyag:
PP
Csomag:
50db
Nettó: 22,40 Ft/db
Bruttó: 28,45 Ft/db
 

A Műanyagból Készült Salátás és Desszertes Dobozok modern és praktikus csomagolási megoldást kínálnak az élelmiszeripar számára. Ezek a dobozok kiváló minőségű műanyagból készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek, amelyeket éttermek, kávézók, vendéglátóipari vállalkozások és egyéb élelmiszer-szolgáltatók használnak.

Főbb Jellemzők:

Tartósság: A műanyagból készült dobozok ellenállnak a nedvességnek, zsírnak és egyéb káros hatásoknak, így biztosítva, hogy az étel vagy desszert friss és sértetlen maradjon a szállítás során.

Könnyűsúly: Ezek a dobozok könnyűek, ami csökkenti a szállítási költségeket és megkönnyíti az étel és desszert elvitelét.

Élelmiszerbiztonság: A műanyagból készült anyagok élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelnek, így ideálisak az élelmiszerek csomagolásához.

Különféle Méretek: Elérhetőek különböző méretű salátás és desszertes dobozok, hogy megfeleljenek a különböző étel és desszert mennyiségének.

Tárolhatóság: A dobozok könnyen tárolhatók, és tökéletesek az étel további felhasználásához vagy értékesítéséhez.

Közvetlen Hőkezelés: Bizonyos típusú műanyagból készült dobozok mikrohullámú sütőben is használhatók, így az étel könnyen felmelegíthető és tálalható.

A Műanyagból Készült Salátás és Desszertes Dobozok sokoldalú csomagolási megoldást kínálnak az éttermeknek és élelmiszerek kiskereskedőinek. Könnyen testreszabhatók, és ideálisak elvitelre vagy kiszállításra. Ezenkívül hozzájárulnak az élelmiszerek frissességének és minőségének megőrzéséhez, valamint megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak, így az ügyfelek biztonságát és elégedettségét is garantálják.